Căutăm distribuitori

Căutăm parteneri de distribuție pentru promovarea brandurilor cosmetice profesionale Solanie, Dr. Spiller și MCCM - Medical Cosmetics, produse profesionale de make-up Karaja, respectiv de coafură Sinergy pe teritoriul întregii țări. Nu ezitați să ne contactați dacă doriți să vă dezvoltați afacerea și să diversificați portofoliul produselor deținute.

În vederea aplicării, vă rugăm să completați formularul alăturat, iar noi vom reveni cu oferta noastră de distribuție.


Solanie

Solanie - Produse cosmetice profesionale - Un brand din Ungaria cu o concepţie de îngrijire a pielii - bazată pe componente naturale din plante - ce înfăptuieşte forţa de autovindecare a naturii în cosmetică. Pe lângă abordarea holisitcă a unor elemente, se alătură substanţe active antice şi moderne cu care efectele tratamentelor cosmetice depăşesc îngrijirea clasică a pielii.

Dr. Spiller

Dr. Spiller - Produse cosmetice profesionale - Această familie de produse s-a născut în 1959 în Alpii Bavarezi - Germania. Laboratorul se află şi azi tot acolo, în prezent având 5 linii complete şi o gamă foarte largă de produse care oferă soluţii eficiente în tratarea oricărui tip de piele şi a oricărei probleme.

MCCM Medical Cosmetics

MCCM - Produse cosmetice profesionale - Medical Cosmetics a fost înființat în 2005 în Spania, ca o clinică specializată în cosmetică și estetică medicală. Medical Cosmetics oferă tratament și instruire de specialitate, fiind unul dintre principalii producători farmaceutici mondiali de medicină estetică și cosmetică medicală. Produsele finite sunt utilizate de clinici medicale, saloane de estetică, spa-uri.

Karaja Makeup

Karaja - Produse profesionale de make-up - A luat naștere în anul 1985 în Italia și astăzi este un brand de prestigiu în domeniul cosmeticelor decorative. Produce o linie completă de machiaj profesional de ultimă generație, care se adresează femeilor care nu-și doresc doar un aspect impecabil, dar sunt atente și la sănătatea pielii lor. Această gamă oferă produse de calitate absolută și performanță garantată.

Sinergy

Sinergy - Produse profesionale de coafură - A pornit rădăcini printre podgoriile și plantațiile de măslini a Italiei. Această gamă combină respectul pentru natură și dragostea pentru un păr sănătos și îngrijit. Toate acestea sunt transpuse în produse profesionale de coafură pentru toate tipurile de păr. În inima fiecărui produs Sinergy bate forța naturii.